Wat is een Otter?

Otters zijn een van dertien in het water levende of amfibische soorten in de onderfamilie Lutrinae zoogdier. Ze zijn vleesetende zoogdieren verwant aan wezels, en bestaan ​​op dieet van vis, schelpdieren en kleine zoogdieren. Otters leven in rivieren en oceanen over de hele wereld, en zijn geliefd om hun charmante verschijning en vaardigheden.

Waarschijnlijk de meest herkenbare lid van de familie is de Oost- en Noord-Pacific zeeotter. Deze zeegaande wezens woont in de kustgebieden langs de westelijke grens van Noord-Amerika en delen van Rusland, en is opmerkelijk voor zijn eetgewoonten. Zeeotters maken vaak gebruik van rotsen om pond openen de schelpen van mosselen of schaaldieren. Hun gewoonten zijn vrij gemakkelijk waargenomen, zoals zeeotters drijven op hun rug aan de oppervlakte, in een poging om hun maaltijden te smakken geopend. Een groot deel van de genegenheid voor zeeotters wordt toegeschreven aan hun zorg voor de jongen, die ze stevig knuffelen op hun borst als ze zwemmen.

Zeeotters worden beschouwd als een hoeksteen species, van vitaal belang voor het behoud van het ecologisch evenwicht van kustgebieden. Bodem levende zee-egels maken een groot deel van de zee ottersâ € dieet. Egels, wanneer niet-gewonnen, vermenigvuldigen zich in grote aantallen en kunnen fragiele ecologische systemen zoals kelp bossen vernietigen. De introductie van de otter in urchin besmette gebieden is aangetoond dat het evenwicht van het milieu te herstellen en bevorderen soorten diversiteit.

De overige twaalf soorten van otter worden meestal samen geclassificeerd als rivier otters. Alle twaalf functie lange, krachtige staarten, die de mariene soorten ontbreekt. Alle soorten van de otter hebben hoge stofwisseling, wat betekent dat ze moeten voortdurend voedsel consumeren om de lichaamstemperatuur en functie in het water te houden. De meeste soorten verbruiken tussen 15% en 25% van hun lichaamsgewicht per dag. In tegenstelling tot de zeeotters, die blijven in de oceaan bijna constant, rivier otters hebben de neiging om dicht bij de grond blijven.

Otters worden geloofd door sommige deskundigen om consequent speelse persoonlijkheden hebben. Observaties van de dieren hebben aangetoond dat otters herhaaldelijk zal naar beneden glijden met sneeuw bedekte hellingen, zonder duidelijke reden anders dan plezier. Captive otters spelen met allerlei speelgoed zoals ballen en frisbees. Sommige otters zijn zelfs bekend om favoriete speelgoed in het bijzonder dat zij bewaken als bezittingen hebben.

Sommige soorten van de rivier otter lijken monogaam te zijn, althans in gevangenschap omgevingen. De Aziatische kleine-klauwde soorten aandelen-pup verhogen van taken tussen ouders en oudere broers en zussen. Paren van deze soort zal bij elkaar blijven door vele fokkerij cycli, en kan zelfs levenslang pair-bindingen te vormen.

Een zelden geziene soort is de reuzenotter van Zuid-Amerika. Deze dieren groeien tot meer dan 6 ft (2 m) lang, en leven in families van maximaal tien otters. Ze zijn zeer luidruchtig en worden vaak aangeduid als river honden voor hun aanhoudende, dragen schors. Vermeld als bedreigd door de Internationale Unie voor het behoud van de natuur (IUCN,) reuzenotters worden bedreigd door habitatverlies uitputting, bont stroperij en de concurrentie van de vissers naar een prooi. Schattingen suggereren dat reuzenotters meer dan 80% van hun natuurlijke habitat hebben verloren, maar de recente inspanningen zijn geleverd door de Zuid-Amerikaanse regeringen op federaal beschermen sommige van hun resterende leefgebieden.

Otters zijn mooi en charmant wezens, en hun aanwezigheid in het wild is vaak van cruciaal belang voor hun natuurlijke omgeving. Terwijl sommige soorten te behouden gezonde populaties, anderen, zoals de reus otter en de Sumatraanse otter van Zuid-Azië, zijn met uitsterven bedreigd. Natuurbeschermingsorganisaties te helpen otters zijn wijdverspreid, en altijd op zoek naar donaties en vrijwilligers om hun inspanningen te helpen.


© 2019 Quilcedacarvers.com | Contact us: webmaster# quilcedacarvers.com