Wat is een Pinguïn van de macaroni?

De macaronipinguïn is een grote pinguïn met een opvallende kuif van geel-oranje veren die terug groeit vanuit het centrum van zijn voorhoofd. Een lid van het geslacht Eudyptes, de macaroni is de tweede in grootte alleen voor de koninklijke pinguïn. Net als veel andere pinguïns, kan de macaroni meestal worden gevonden nesten op kale, rotsachtige gebieden op de eilanden in de Antarctische.

Het hoofd, rug en vleugels van de macaronipinguïn zijn zwart, en de borst en buik zijn wit. De snavel is bruin-oranje, benen en voeten zijn roze, en de ogen zijn een kenmerkende rode. Volwassenen bereiken typisch ongeveer 28 inch (71 cm) hoog, en weegt ongeveer 12 pond (5,5 kg). De pluim van veren, een van de meest opvallende kenmerken van de macaroni pinguïn, groeit uit een pleister op het voorhoofd en wordt meestal terug over de ogen gedrapeerd. Deze kammen ontwikkelen als vogels rijpen.

Macaroni pinguïns behoren tot de meest voorkomende van alle soorten pinguïns. De meeste van de tijd, kan de meerderheid van de vogels te vinden in de Antarctische Circle en de eilanden binnen het. Broedkolonies zijn op de meer noordelijke eilanden, terwijl de pinguïns te nemen om meer zuidelijke zeeën na het broedseizoen uiteinden. Verdwaalde vogels zijn zo ver noordelijk als Zuid-Afrika gevonden.

Bloeiende in grote kolonies, de vogels kruipen vaak samen voor de warmte. Binnen de grote kolonies zijn paren van monogame vogels die terugkeert naar dezelfde broedplaatsen seizoen na seizoen. Deze vogels zullen leggen twee eieren elk broedseizoen, hoewel meestal alleen de tweede zal uitkomen. Macaronipinguïns zijn liefhebbende ouders die om de beurt de eerste incubatie van de eieren, dan is het beschermen en voeden van de jonge vogels.

Terwijl het houden van een waakzaam oog op hun jonge, volwassen macaroni pinguïns kunnen gaan voor weken zonder voederen voor zichzelf. Zodra de jonge zijn oud genoeg om het beschermende oog van hun ouders te verlaten, de volwassen vogels uit het hoofd naar zee voor ongeveer drie weken van continue toevoer. Wanneer ze terugkeren naar het land, ze gaan door een bijna maand-lange periode van rui. Zonder hun waterdichte veren, ze zijn niet in staat om te jagen in de zee; na het ruien ze terugkeren naar het water tot het volgende broedseizoen begint.

Krill maken een groot deel van de voeding van de macaroni pinguïn, en het wordt aangevuld met kleine vissen en schaaldieren. Op zijn beurt, macaroni pinguïns zijn prooi voor grote zeevogels en verschillende soorten zeehonden. Als volwassen vogels op jacht naar hun partners en hun jonge, braken ze gevangen prooi voor volwassenen en jongeren gelijk.


© 2020 Quilcedacarvers.com | Contact us: webmaster# quilcedacarvers.com