Wat Is glycerylstearaat?

Glycerylstearaat is een wasachtige chemisch product vervaardigd uit glycerine en stearinezuur. Het ingrediënt wordt vaak gevonden in cosmetica en huidverzorgingsproducten, zoals lotions, crèmes en reinigingsmiddelen. Het fungeert als een smeermiddel en helpt de huid zacht en glad.

Dit wasachtige ingrediënt vaak gevonden in cosmetica en huidverzorgingsproducten is afkomstig van verschillende bronnen. Palmpitolie, sojaolie of plantaardige olie van de mogelijke bronnen. Het bestanddeel uiteraard ook geproduceerd door het menselijk lichaam. Het kan ook worden aangeduid als glycerylstearaat monostearate op etiketten en product data sheets.

Andere eigenschappen van glycerylstearaat maken het ideaal voor cosmetica en huidverzorging gebruik. Het ingrediënt helpt een barrière op de huid en beperkt de hoeveelheid vochtverlies de huid ervaringen. Bescherming tegen vrije radicalen ander aangeprezen voordeel van het gebruik van de ingrediënten in de huid en cosmetische producten. Voorbeelden van potentieel schadelijke vrije radicalen omvatten die afgegeven door vervuiling, sigarettenrook en straling. Vrije radicalen ophopen en worden schadelijker met de leeftijd.

Cosmetica gebruiken dit ingrediënt op verschillende manieren. In stichtingen, kan glycerylstearaat helpen met de gladheid en het gevoel van het product op de huid. Het kan ook helpen bij het fijne lijntjes en rimpels te vullen, waardoor de huid met een glad uiterlijk.

Huidverzorging producten zoals lotions en crèmes te gebruiken ook het ingrediënt voor veel van dezelfde doeleinden als stichtingen. Lotions en crèmes te hydrateren huid en voorkomen kraken en drogen huid, een gevolg van het opnemen glyceryl stearaat in het product. Andere huidverzorgingsproducten die het ingrediënt bevatten onder andere zonnebrandmiddelen.

Andere cosmetische producten deze stof ook gebruiken als ingrediënt. Dit omvat mascara, eyeliner en oogschaduw. De eigenschappen van de ingrediënten zorgt ervoor dat mascara klonteren, oogschaduw gaan soepel, en eyeliner onderhouden van een glad gevoel.

Er zijn andere doeleinden waaronder glycerylstearaat in cosmetica en huidverzorgingsproducten. Het ingrediënt helpt bevriezing te voorkomen en elimineert ook oppervlakte korst op producten zoals crèmes en lotions. Vermindering van het vettig gevoel in producten is een ander voordeel.

Experts raden aan om geen producten die deze chemische stof in een gesloten verpakking en uit de buurt van zowel warmte en lichtbronnen. Een goede suggestie is om deze producten op te slaan in een gesloten medicijnkastje. Hoewel chemisch veilig wordt beschouwd als een ingrediënt in consumentenproducten, moeten die in het lab voorzorgsmaatregelen met deze plaat in zijn ruwe vorm.

  • Stearinezuur is een van de meest voorkomende, natuurlijk voorkomende vetzuren.
  • Glycerylstearaat kan helpen de huid te beschermen tegen de effecten van vrije radicalen veroorzaakt door roken.
  • Glycerylstearaat helpt oogschaduw om soepel op te gaan.
  • Glycerylstearaat helpt mascara klonteren.
  • Glycerylstearaat kan worden gevonden in veel huidverzorgingsproducten.
  • Personen die allergisch zijn voor glycerylstearaat kunnen kiezen voor permanente make-up tatoeages in plaats van traditionele producten.
  • Sommige lijst zonnebrandmiddelen glycerylstearaat als ingrediënt.

© 2019 Quilcedacarvers.com | Contact us: webmaster# quilcedacarvers.com