Weten meerdere manieren om documenten in InDesign CS3 Sla

05/12/2012 by admin

De InDesign-menu Bestand bevat een groep commando's - Dichtbij, Opslaan, Opslaan als, Kopie opslaan, Check In, en Revert - dat de opties voor de actieve (voorste) opslaan van het document te verstrekken. Hier is een overzicht van wat elke opdracht doet:

  • Sluiten (Ctrl + W, of Ctrl + W of Ctrl + F4) sluit het actieve document. Als het document nog nooit is opgeslagen of als deze is veranderd sinds het laatst werd opgeslagen, wordt een dialoogvenster kunt u opslaan, sluiten zonder op te slaan of te annuleren en terug te keren naar het document.

Om meerdere vensters te sluiten in een keer, gebruik de sneltoetsen Option + Shift + Command + F4 of Ctrl + Alt + Shift + W.

  • Opslaan (Ctrl + S of Ctrl + S) bespaart wijzigingen die u hebt aangebracht in het actieve document sinds u voor het laatst bewaard. (Als u Opslaan kiest voor een document dat nog niet is opgeslagen, het dialoogvenster Opslaan als wordt weergegeven.)
  • Opslaan als (Option + Command + S of Ctrl + Alt + S) kunt u een kopie van het actieve document met een andere naam op te slaan (of met dezelfde naam in een andere map). Wanneer u kiest voor Opslaan als - en wanneer u Opslaan kiest voor een niet-opgeslagen document - het dialoogvenster Opslaan als verschijnt. In dit dialoogvenster kunt u maken of kies een map voor het document, evenals de naam van het document.
  • Controleer In slaat het huidige document als een versie van een Version Cue-project. (Version Cue is Adobe-software die helpt bijhouden verschillende versies van uw projecten.) Deze nieuwste besparen zal worden beschouwd als een versie van het eerder opgeslagen bestand. (Deze expert optie is alleen beschikbaar als Version Cue is ingeschakeld. Het was geroepen Een versie opslaan in eerdere versies van InDesign.)
  • Een kopie opslaan kunt u een kopie van het actieve document te maken op een andere (of dezelfde) map met behulp van een andere (of dezelfde) naam. Wanneer u het opslaan van een opdracht KopiĆ«ren gebruiken, het originele document blijft open en behoudt zijn oorspronkelijke naam. Het verschilt van Opslaan als enige in die zin dat het originele document geopend blijft.
  • Revert ongedaan alle wijzigingen die u hebt aangebracht in een document, omdat je het laatst opsloeg.

Related Posts